Nieuws

Verslag: opening vernieuwd Inspiratiecentrum Wolplein

Het Inspiratiecentrum van Wolplein is in een nieuw jasje gestoken. Wij zijn er al eerder geweest, maar er zouden een hoop dingen zijn veranderd. Zaterdag ging het officieel open en dat wilden wij natuurlijk niet missen!

WP 8 3042016

Wat als eerste opvalt is dat ze de indeling van de winkel iets hebben veranderd. Er zijn nu een soort winkelschappen gekomen aan de linkerkant van de winkel. Voorheen lag er één bol van elk soort garen en kleur. Behalve bij het katoen, want daar lagen altijd veel meer bollen, maar nu zijn de kasten meer gevuld. Maar van bepaalde garens ligt er nog steeds maar één bol in het schap.

WP 9 3042016

Wolletjes met korting

Bij Wolplein vind je vooral kwaliteitsgaren zoals Phildar, Drops, Lana Grossa en meer. Sowieso betaal je voor deze garens wat meer, maar daarom is het extra leuk dat Wolplein nu een outlet hoek heeft met echt flinke kortingen. Een korting die kan oplopen van 10 tot 50% procent. Op bijvoorbeeld de Soft Merino van Scheepjes kreeg je 40% korting. Dat scheelt een hoop als je bijvoorbeeld dertig bollen nodig hebt voor een deken. Echt een goede zet van Wolplein!

WP 4 3042016

Pakken, bestellen, betalen

Ook het bestelsysteem van de winkel is veranderd. Eerst was het zo dat er één bol lag van elk soort garen. Je schreef dan op wat je wilde hebben en de medewerker haalde het dan beneden in het magazijn. Dat is best tijdrovend, maar ook dat is aangepakt. Je pakt nu een bakje en verzameld wat je wilt hebben. Van elke kleur en soort wol neem je één bol mee. Dan ga je naar één van de verschillende balies met een computer. Deze staan door heel de winkel. De medewerkster zet jouw bestelling dan in het systeem. De bolletjes garen worden daarna weer teruggelegd in de desbetreffende schappen.

WP 1 3042016

Als je alles hebt besteld, krijg je een bonnetje met je nummer. Achterin de winkel haal je jouw bestelling op en reken je af. Hoewel de rij zaterdag af en toe best lang was, ging het erg snel. Dat is dus zeker een verbetering!

WP 2 3042016

Annemarie Arts, Haakfabriek en Saskia Laan

Bij de heropening waren ook Annemarie Arts, Chantal van de Haakfabriek en Saskia Laan, leuk! Annemarie hebben wij eerder gezien op de amigurumidag van vorig jaar. Bij haar kon je aanhaken om een vlinder te haken, maar door al het zoeken en kletsen zijn wij daar niet aan toegekomen. Chantal kennen we natuurlijk van de webwinkel, van Instragram en van haar toffe leren labels.

Bij elke bestelling kreeg je een gratis leren label van de Haakfabriek erbij. Hoe tof is dat? Voor we het wisten, waren we al ruim twee uur bij Wolplein en hadden we nog geen bol aangeraakt, haha! We waren zo gezellig aan het praten.

WP 10 3042016

Shoppen

Je kan bijna niet met lege handen uit het inspiratiecentrum komen. Dat is ons dus wederom niet gelukt, haha! Allereerst hebben we onze serie van Saskia Laan en Claire Boeter compleet gemaakt. We hadden wel het eerste boek, maar de andere twee boeken stonden nog op het verlanglijstje. Eindelijk hebben we ze! Gesigneerd door Saskia, hoe leuk is dat 🙂

WP 5 3042016

Daarnaast gingen er ook nog een aantal bolletjes mee waaronder Drops air, Drops loves you, Phildar Cabotine, Catone en Lace Lux beide van Lana Grossa . We zijn erg goed geslaagd, haha! De meeste aankopen kenden wij nog niet. Dus er komen ongetwijfeld weer een aantal reviews aan!

WP 6 3042016

 

Waar zou jij een review van willen lezen?

Groetjes,

haakhelden

Advertentie

3 gedachten over “Verslag: opening vernieuwd Inspiratiecentrum Wolplein”

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s