Nieuws

De Knit&Knot komt er weer aan

Het aftellen naar de Knit&Knot is begonnen! Op 17, 18 en 19 maart zal de Koepelhal in Tilburg weer omgetoverd worden tot een walhalla voor hakers en breiers. Vandaag nemen we jullie mee langs alle informatie.

knit-en-knot

De afgelopen twee edities namen wij plaats aan de bloggerstafel. Dit jaar bezoeken we de Knit&Knot als bezoeker, maar de bloggerstafel zal er ook deze editie weer staan. Op de website van de beurs kun je alle specialisten en bloggers vinden, maar we geven jullie graag een korte samenvatting.

knit-en-knot-4

Bloggers en specialisten

Op vrijdag kun je er onder andere Club Geluk vinden. Zaterdag tref je er Lisanne Multem van Draad en Praat aan en op zondag zit Gabriëlle van Breiclub.nl aan tafel. Ook Siets aan de Haak is alle dagen aanwezig bij de tafel. Ook worden er diverse bloggers van Scheepjes en groothandel G. Brouwer verwacht.

Anja Toonen

Ook leuk om te weten: Anja Toonen is alle drie de dagen aanwezig bij de stand van Haakpret (029a). Tijdens de beurs lanceert ze haar nieuwste boeken ‘Dierenkruk haken’. Zowel deel 1 als deel 2 kun je dan bij haar aanschaffen en voorzien van een handtekening. Als je al boeken van Anja hebt, kun je die natuurlijk laten signeren.

knitknot3

CuteDutch

Stefanie Trouwborst is bekend onder de naam CuteDutch. Ze is de ontwerpster van vele fluffy en pluizige knuffels, maar ook als schrijfster van het boek ‘Handpoppen haken’. In haar webshop verkoopt ze naast patronen ook de benodigde garens en materialen. Dan moet je denken aan speenkoorden, muziekdoosjes, scharen en haaknaalden. Alle drie de dagen is Stefanie aanwezig met een eigen kraam (007).

KnitEnKnotDEF-CMYKdatum16-01-1

Overige informatie

De beurs zal plaatsvinden van vrijdag 17 tot en met zondag 19 maart in de Koepelhal in Tilburg. Kaarten zijn online te koop voor €8,50. Naast alle bovengenoemden is er nog meer te vinden natuurlijk. De complete lijst met standhouders en bloggers kun je vinden op de website van Knit&Knot. Daar kun je ook de plattegrond en openingstijden bekijken.

Ga jij ook naar de Knit&Knot?

Lieve groetjes,

profielfoto haakhelden

Advertentie

2 gedachten over “De Knit&Knot komt er weer aan”

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s