Bezige vingers

De bezige vingers Monique #44 – Scheepjes Wanderlust sjaal

Er zit weer een haakweek op! Elke keer laat één van de haakhelden zien waar zij mee bezig is geweest. Deze keer laat Monique haar werkje zien: de wanderlust sjaal ontworpen door Atty voor Scheepjes

 

In één van onze vorige blogs konden jullie al lezen over onze meet & greet bij Pera & Pasha in Pijnacker. Niet alleen Kirsten Ballering (ontwerpster van de Hygge sjaal) was daar toen aanwezig. Ook Atty was erbij. Zij is naast blogster voor Scheepjes ook een zeer kleurrijk en talentvol ontwerpster. Eén van haar laatste projecten die zij ontworpen had, toen wij haar spraken, was de Wanderlust sjaal die ze gehaakt had met het gelijknamige wolletje van Scheepjes.

Kleur bekennen of…

Samen met Atty koos ik een kleur uit die bij mij paste. Ik vertelde haar dat ik eigenlijk best saai ben in mijn kleurkeuze op het gebied van haken. Atty is daarentegen echt een kleurrijke haakster. Wanderlust is een verloopgaren en heeft mooie kleuren in diversen prachtige kleuren. Dus jullie begrijpen het al, de keuze voor mij was niet echt makkelijk haha!

Toch zwart-wit

Ineens was de keuze heel makkelijk toen ik tussen al de kleurtjes ook een zwart-wit-grijs verloop garen zag liggen. Ik was gelijk verliefd en kon niet wachten om te beginnen met de sjaal! Tijdens het haken werd ik heel blij van het rustige verloop. Heel geleidelijk gaan de kleuren in elkaar over van echt wit tot diep zwart.

Fijn patroon

Het is een heerlijk patroon om te haken. Je kunt het project overal mee naartoe nemen en lekker tomeloos haken. Het is ook een model naar mijn hart. Lekker lang zodat je hem een paar keer om je hals kan slaan, maar het heeft in het midden een punt. Daardoor valt de sjaal prachtig aan de voorkant. Een ander feit was dat ik kon echt niet stoppen met dit project, het haakte zo heerlijk weg, haha!

Mooi resultaat

Eigenlijk was ik ook best snel klaar met het haken van deze mooie sjaal. Door de afwerking met extra lange franjes krijgt het patroon een heerlijke uitstraling. De sjaal draagt heel fijn. Persoonlijk vind ik het een heel mooi eindresultaat en ben er erg blij met de sjaal. Ik ga dit (gratis) patroon zeker nog wel een keer gebruiken.

Heb jij deze sjaal of een ander patroon van Atty gehaakt? Laat het ons weten in de reacties hieronder 🙂

Lieve groetjes,

NB. Met dank aan Scheepjeswol, die dit garen aan ons verstrekt heeft. 

Advertentie

10 gedachten over “De bezige vingers Monique #44 – Scheepjes Wanderlust sjaal”

  1. Wat leuk te horen Akkelien! Sorry voor mijn late reacties maar was twee dagen ziek🙈 en zie nu pas dit bericht😱
   Bedankt voor je leuk berichtje Fijne avond nog😉
   Lieve groetjes Monique

   Like

  1. Dank je wel voor je compliment Esther😘 al haakt Sharina ook mooie dingen dit keer heb ik deze sjaal van Atty gehaakt😀 De bloemensjaal is ook prachtig hè! Wij wensen jou ook een heel fijn paasweekend toe!😘 En bedankt ook voor je lieve berichtje.Lieve groetjes Monique

   Like

   1. Geeft niets hoor lieve Esther! Zowel Sharina als ik lezen en genieten altijd van elk berichtje & compliment dus dat zit wel goed hoor lieve Esther XXX😀

    Like

 1. Mooi zeg. Ik heb nog ander garen liggen om deze sjaal te haken. Ik ben ook bezig met de snoepjessjaal van Atty. Voor mijn moeder, stiekem. hihi.
  Fijne avond.

  lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Geliked door 1 persoon

  1. Wat leuk zeg! Zal je moeder vast heel blij mee zijn met zo’n mooie sjaal 👌.zie hem wel langskomen op IG als die klaar is haha! Dank je wel voor je compliment en je berichtje😘 Lieve groetjes Monique

   Like

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s