Patronen

Gratis haakpatroon: Rico Bubble afwasmatje

In maart liet ik jullie mijn afwasmatje zien van het grappige Rico Creative Bubble garen. Vorige week maakte ik EINDELIJK het project af en dat betekent dat ik vandaag met patroon met jullie kan delen. 🙂

afdruipmatje rico bubbles

Via de onderstaande link kom je bij het patroon in PDF. Van daaruit kun je het makkelijk opslaan en/of afdrukken.


KLIK HIER OM HET PATROON TE DOWNLOADEN (PDF).


Ik vind het matje echt ideaal. Tijdens het afwassen wil je gewoon even je afgewassen pannen ergens kwijt. Bij mij wordt het dan een waterballet, maar dit garen neemt het water goed op. Na het afwassen kun je je pannen en dergelijke afdrogen en het matje is makkelijk uit te wringen. Ook kun je het matje wassen tot 60 graden waardoor ‘ie schoon en hygiënisch blijft. 🙂

Heb je vragen? Mail ons gerust naar: haakhelden@gmail.com. Via dit mailadres kun je ook terecht als je opmerkingen hebt over dit patroon. Heb je het afwasmatje gehaakt? Laat het ons dan weten via onze Facebookpagina of per e-mail. 🙂

Veel haakplezier!

Lieve groetjes,

profielfoto

Advertentie

2 gedachten over “Gratis haakpatroon: Rico Bubble afwasmatje”

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s