Nieuws

Beursaankondiging: Knit&Knot oktober 2019

Het is alweer bijna zover: de achtste editie van de Knit&Knot. Van donderdag 24 t/m zaterdag 26 oktober 2019 zal de Koepelhal gevuld zijn met stands. Je kunt er eigenlijk van alles kopen voor je hobby met wol, zoals haken, breien, borduren en vilten. We vertellen je graag meer over deze achtste editie!

Elke editie zijn er een aantal thema’s of is er een focus. Voor deze editie heeft de organisatie iets nieuws bedacht: “In oktober staat het thema H(eerlijk) Ambacht (waar komt het wol nu vandaan), #Hollandknitstalent (neem je eigen pronkstuk mee) en volop inspiratie voor de warme wintermaanden centraal.

Wintersokken breien

Daarnaast is er een KAL (Knit Along) geweest op de website om warme en winterse sokken te breien. De patronen daarvoor zijn hier terug te vinden.

In actie voor Emma Kinderziekenhuis

In samenwerking met uitgeverij Scala, van Aan de Haak, heeft de Knit&Knot een actie opgezet voor Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Zij roepen hakers en breiers op om (kerst)hangers te maken voor in de 2,4 meter hoge kerstboom. Deze zal in december aan het Emma Kinderziekenhuis worden gedoneerd.

In het Amsterdamse ziekenhuis liggen kinderen die niet met Kerst thuis kunnen zijn. Ze willen dat er in het ziekenhuis een sfeervolle en vrolijke boom komt te staan vol met zelfgemaakte hangers. Tijdens de Knit&Knot zal de boom op de beursvloer staan. Je kunt dan als bezoeker jouw kersthanger in de boom hangen.

Meedoen aan de actie

Als je de beurs niet bezoekt, kun je jouw hanger voor 20 oktober opsturen naar uitgeverij Scala. Dan hangen zij de hanger tijdens de Knit&Knot in de boom. Maar de uiterlijke deadline van deze actie ligt op 6 december. Je kunt tot die tijd een hanger opsturen naar Scala. Meer informatie, gratis patronen en het adres kun je HIER vinden.

Archieffoto Knit&Knot 2018

Knit&Knot bezoeken?

De beurs is elke dag geopend van 10 tot 17 uur. Je kunt vooraf al de standhouders en andere deelnemers vinden op de website van de Knit&Knot. Daarnaast vind je daar ook alle informatie over openingstijden en kaartverkoop.

Onze ervaring met de Knit&Knot

De Koepelhal is goed aan te lopen vanaf het station, maar ook per auto kun je er goed komen. Zelf zetten wij de auto altijd in parkeergarage ‘Pieter Vredeplein‘. Je bent dan eigenlijk gelijk middenin het centrum en vlakbij een straat én plein met verschillende leuke eettentjes. Onze favoriet is restaurant The Talk. Vanaf deze parkeergarage is het zo’n 5 à 10 minuten lopen naar de Koepelhal.

Lezen over onze beurservaringen?

Als je onze website volgt dan weet je dan we bijna altijd de Knit&Knot bezoeken. Vaak schrijven we een verslag over de beurs. We hebben alle edities met blogbericht hieronder even opgesomd zodat je ze makkelijk kunt terugvinden!

  • De vorige editie, de zevende alweer: maart 2019 (lees hier)
  • Zesde editie: oktober 2018 (zie video hieronder)
  • Vijfde editie: maart 2018 (lees hier)
  • Derde editie: maart 2017 (lees hier)
  • Tweede editie: november 2016 (lees hier)
  • Eerste editie: maart 2016 (lees hier)

Over de zesde editie van oktober 2018 heeft Haakheld Sharina zelfs een vlog gemaakt. Deze kun je hieronder bekijken:


Heb jij weleens de Knit&Knot bezocht? We horen graag wat jij van deze beurs vindt. We zouden het erg leuk vinden als je het met ons deelt in de reacties hieronder! 😘

Lieve groetjes,

Sharina & Monique

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s