Nieuws

Haakheld bezoekt: Haak- en Brei Extravaganza editie 2!

We hebben er bijna 2 jaar op moeten wachten, maar eindelijk was het zover: de tweede editie van de Haak- en Brei Extravaganza! Haakheld Sharina vertrok op vrijdag 25 maart naar Breda voor een ontspannen handwerkweekend! 

Header

Een extravaganza wat?

Twee jaar geleden nam ik jullie mee met de eerste editie. Deze keer waren er weer veel bekende gezichten te zien, zo leuk! We sliepen ook dit keer weer in het Novohotel om daarna naar de Korenmolen te gaan voor de dag- en avondplanning. Naast je eigen projecten waren er genoeg verschillende workshops:

  • Workshops sokken breien
  • Mozaïek haken
  • Dubbel breien
  • Spinnen op een spintol
  • Amigurumi haken
  • Tunisch dubbel haken

De Extravaganza vlog

Beelden zeggen meer dan woorden! Dus ik neem je graag in de video weer mee met het weekend. Bekijk de video hieronder!

Wordt de video niet goed weergegeven? Klik dan hier om de video op YouTube te bekijken. Wil je nooit een video missen? Abonneer dan op ons kanaal. Dat is gratis en je bent altijd als eerste op de hoogte als er een nieuwe video online komt! Via deze link kom je op ons kanaal. Klik dan op de rode knop met ‘Abonneren’. 


Lieve groetjes,

Haakheld Sharina

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s