Nieuws

Haakhelden vinden leuk: Amigurumidag

Tijdens de lancering van het boekje ‘Amigurumi Sprookjes’ hebben wij schrijfster Tessa van Riet-Ernst al ontmoet. Dat was super gezellig, maar in oktober wordt het helemaal één groot feest. Op zaterdag 10 oktober vindt de amigurumidag plaats in wolwinkel Echtstudio.

11863390_1159826837366627_3442247622462759552_n

Elk jaar organiseert wolwinkel Echtstudio in Alphen a/d Rijn een amigurumidag. Op deze dag komen alle bekende schrijvers en ontwerpers van de haakboekjes samen om hun haakfans te ontmoeten. Klinkt heel gezellig, toch?!

Dit jaar worden er ook drie nieuwe boekjes geïntroduceerd. Het ABC-boekje van Christel Krukkert, het boekje ‘Kawaii haken’ van DenDennis en het nieuwe boekje ‘Amigurumi & Monsters’ van Tessa van Riet-Ernst. Maar er komen nog meer haaksterren, waaronder Christel Krukkert en de ontwerpster van Stip en Haak.

Hieronder een sfeerverslag van de amigurumidag in 2013:

Echtstudio presenteert de dag onder de slogan: Ontmoet je haakhelden. Dan kunnen deze Haakhelden toch niet ontbreken, haha! Wij hebben deze dag volledig vrij gehouden in onze agenda.

Komen jullie ook?

Groetjes,

haakhelden logo

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s