Hakers aan het woord, Nieuws

Haakhelden ontmoeten Haakhelden: Joke Vermeiren

‘Ontmoet al je haakhelden’ luidde de slogan van Echtstudio voor de amigurumidag. Dat laten deze Haakhelden zich geen twee keer zeggen. Wij hebben ze allemaal gesproken! Christel Krukkert trapte de serie af en de volgende haakheld is: Joke Vermeiren! Je kent haar van de Zoomigurumi-boeken of van amigurumipatterns.net. Ook zij presenteerde haar nieuwste boek bij Echtstudio!

Bron: Echtstudio

Echt super schattig al die baby diertjes! Houden jullie dit jaar ook weer een wedstrijd? Dan weten wij al een beetje wat kunnen verwachten volgend jaar, haha!

“De wedstrijd dit jaar draait om het thema: circus. Dus iedereen kan nog mee doen, want de laatste dag om mee doen is vrijdag 27 november 2015. Je stuurt een beschrijving van je circus amigurumi in met één, twee of drie foto’s en je eigen gegevens. De enige voorwaarden zijn dat de creatie een mens of dier moet zijn en dat het binnen het thema valt. En we hebben echt al hele leuke creaties binnengekregen! De favorieten worden bepaald door het publiek. Zij kunnen stemmen in de eerste week van december.”

(Interview gaat verder onder de afbeelding)
Bron: bol.com

Wij zijn heel erg benieuwd! Maar even totaal wat anders. Je komt je uit België. Is de haakcultuur daar anders dan in Nederland?

“Er zijn zeker verschillen. Bij ons zijn er niet zulke grote winkels zoals Echtstudio waar mensen met dezelfde hobby samenkomen op een dag zoals de amigurumidag. Er zijn wel wat kleine winkels, maar het haken wordt vooral individueel gedaan en de garens worden vooral online besteld. Dat is wel jammer. Deze dag is juist zo gezellig!”

Het is zeker een ontzettend leuke dag! Bedankt Joke en het is leuk om je gesproken te hebben!

“Graag gedaan. Het was leuk om jullie ook eens te ontmoeten!”

——

De inzendingen van de haakwedstrijd kun je HIER bekijken! Wil je jouw creatie insturen? Klik dan HIER!

 

Groetjes,

haakhelden logo

Advertentie

2 gedachten over “Haakhelden ontmoeten Haakhelden: Joke Vermeiren”

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s