Bezige vingers

De bezige vingers Monique #23 – AF haken

Er zit weer een haakweek op! Elke week laat één van de haakhelden zien waar zij mee bezig is geweest. Deze keer laat Monique haar werkje zien. Even een ander werkje dan haken haha!

BV NR 23

In mijn vorig blog (bezigevingers #22) nam ik jullie mee in mijn haakdroom. Week 2, om verder te gaan aan de Lossen & Vasten Cal 2016. Weten jullie het nog? Gedeeltelijk heb ik dat weekend mijn droom waar kunnen maken haha. Maandagochtend 1 februari besloot ik om toch maar ‘even’ een begin te maken aan de herinrichting van de oude slaapkamer van haakheld Sharina. Het behang kan er maar vast af zijn toch?!

BV NR 23 2

ELLENDE

Maar toen gebeurde het. Je wordt ziek. Buikgriep. Heel Holland bakt, Heel Holland haakt maar ‘Heel’ Holland is ook ziek, dus waarom zou ik het niet kunnen krijgen? Zo maar, plotseling van het één op het ander moment! Er volgt een ellendige week, want ook familielid nummer 2 wordt ziek en daarna nummer 3, 4, 5 en 6!! Mijn moeder van 98 jaar woont al jaren bij ons in huis. Als iemand op die leeftijd de griep krijgt van deze omvang, maak je je grote zorgen. Zo werd het ineens dan ook noodzakelijk dat haar kamer ontruimd werd, om vervolgens nieuwe vloerbedekking te laten leggen.

BV NR 23 3

BV NR 23 4

ELK NADEEL HEEFT ZIJN VOORDEEL

Als al het gesjouw en gepoets weer achter de rug is en je ziet je mams weer stralen, dan denk je: Het is toch nog ergens goed voor geweest, die griep haha! Want wat was ze weer blij met haar kamer en al haar lievelingsspulletjes dicht in de buurt. Oude mensen hechten enorm waarde aan dingen van vroeger en dat mag natuurlijk.

BV NR 23 5

BV NR 23 6

BIJNA KLAAR MET KLUSSEN

Ik ben erg blij dat ik dit allemaal voor haar heb kunnen doen. Oké, terug naar het heden. Vandaag moest ik nog 1 muur sauzen in Sharina haar oude kamer en kan ik daar morgen verder met inrichten. Ik heb mezelf het weekend vrij gegeven. Hopelijk kom ik dan aan haken toe. Of dat gaat lukken lezen jullie in mijn volgend blog. Dan hoop ik weer met een nieuwe update te komen van mijn deken. Een prachtig exemplaar zoals ik bij velen op Facebook & Instagram voorbij zie komen. Beetje jaloers ben ik dan wel hoor, want morgen komt week 6 al online. Ook Kip Katrien wacht nog geduldig op haar pootjes :). De titel van dit blog was en is nog steeds van dubbele betekenis: ‘AF Haken’ haha!

BV NR 23 7

bron: facebook

 

Wat is jou overkomen deze week?

 

Groetjes,

haakhelden logo

 

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s