Nieuws

WINNEN: kaarten voor de haak- en breidagen in Tilburg!

Knit en Knot organiseren in maart de eerste haak- en breidagen in Tilburg. Daar schreven wij al eerder over. Wij mogen een winactie organiseren, maar ook hebben we nog heel leuk nieuws!

KnitEnKnotDEF-CMYKdatum16-01-1

Op zaterdag 19 maart zijn De Haakhelden aanwezig op de brei- en haakdagen. Niet alleen als bezoeker, maar ook als bloggers. Tijdens deze beurs is er een meet and greet ruimte ingericht. Of zoals het tijdens de beurs heet: meet the bloggers and the vloggers! Wij zullen daar zitten voor een gezellig praatje of voor haakadvies. Hoe leuk is dat? 😀

Alle deelnemers staan vermeld op de website. Deze lijst is nog niet compleet. Elke dag wordt deze lijst bijgewerkt. Maar zoals je kunt zien, staan wij al wel in deze lijst!

KI1601_25559943_Full

Win twee toegangskaarten

Oké en dan nu het andere leuke nieuws: de winactie! Wij mogen 2 x 2 toegangskaarten weggeven. Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel: like de Facebookpagina van De Haakhelden. Deze vind je HIER! Om extra kans te maken kun je ons in een reactie laten weten met wie jij graag naar deze beurs wilt gaan. Als je onze pagina al een duimpje omhoog hebt gegeven, laat ons in een reactie dan weten dat je meedoet en met wie jij de brei- en haakdagen wilt bezoeken!

Deelnemen aan deze winactie kan tot en met donderdag 3 maart 2016. Daarna zullen wij via onze Facebookpagina de twee winnaars bekend maken!

 

Hopelijk zien wij jullie zaterdag 19 maart in de Koepelhal in Tilburg!

Groetjes,

haakhelden logo

 

Advertentie

5 gedachten over “WINNEN: kaarten voor de haak- en breidagen in Tilburg!”

 1. Oh, wat ontzettend leuk. Lijkt me erg leuk om naartoe te gaan. Gezellig met mijn moeder, want zij is mijn haakmaatje :-). of beter gezegd: handwerkmaatje want ik ben de haakster van deze familie haha :-). Fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Like

 2. Hoi Monique en Sharina ik doe heel graag mee met jullie win actie.
  Als ik zou winnen zou ik heel graag met mijn nichtje Anouk gaan.
  Zou het erg leuk vinden om jullie in het echt te zien/ontmoeten groetjes Jeanine

  Like

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s