Bezige vingers

De bezige vingers Monique #24 – PAASHAAS 2016

Er zit weer een haakweek op! Elke week laat één van de haakhelden zien waar zij mee bezig is geweest. Deze keer laat Monique haar werkje zien.

PAASHAAS 1

 

Nog een goede maand en dan is het alweer Pasen. Dan is het weer de tijd om alle kippen, paashazen en alle andere leuke paasdingetjes uit de kast halen en de paastakken te versieren. Het leegblazen van eieren om ze dan vervolgens met de kids te gaan beschilderen, ligt alweer ver achter mij. Maar nu is het ook heel leuk om iets nieuws te haken om ook dit jaar weer mijn eigen ‘paas-hoekje’ te creëren. Kip Katrien hebben jullie vorige week al voorbij zien ‘vliegen’ op onze Facebookpagina. Zij zit er dus al helemaal klaar voor, haha!

OP ZOEK

Dus vandaar dat ik op zoek ging in onze bak met aangebroken bolletjes. Vanwege de nieuwe haakhelden kamer kan ik nu veel makkelijker bij die bak dan voorheen. Opruimen heeft zo z’n voordelen, haha! Ik kwam al snel uit deze ByClaire nr2 bolletjes die ik eerder heb gebruikt voor een kleurig kindervestje. Oké, wol check! Dan moet je nog op zoek naar een leuk patroon. Via Facebook zag ik een gratis patroon van Wolplein voorbij komen. Mijn zoektocht was al snel ten einde.

PAASHAAS 3

AAN DE SLAG

In tegenstelling tot vorig jaar wilde ik dit keer een kleiner patroon haken, want ook mijn lossen&vasten CAL heeft enorm behoefte aan aandacht. Maar dat krijgt de deken ook hoor :). Maar afwisseling is gewoon erg leuk en geen dag zonder haaknaald, hé? Dat is voor iedere haakster vast heel herkenbaar.PAASHAAS 1

Mijn eerste paashaas is inmiddels uit de haaknaald ‘gehopt’ en ik vind hem erg leuk geworden. Er volgen er zeker nog meer, want op haaknaald 5 zijn ze snel klaar en ik heb nog meer bolletjes.

 

PAASHAAS 2

 

Wat ben jij al voor Pasen aan het haken?

Groetjes,

haakhelden logo

 

Advertentie

2 gedachten over “De bezige vingers Monique #24 – PAASHAAS 2016”

 1. Wat een leuke paashaas. Super lief. Ik ben nog niet voor pasen aan het haken, misschien komende week, als ik voorjaarsvakantie heb. :-). Veel plezier met haken.
  Fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (Casacreaemilia.blogspot.nl)

  Like

  1. Wat een leuke reactie Emily dank je wel! Ben benieuwd wat ik nog ga tegenkomen van je..succes in ieder geval hè..jij ook nog een fijne avond Gr.Monique😉

   Like

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s