Nieuws

Haakhelden vinden leuk: Hero en de magie van Kerst

Kerst is ‘the most wonderful time of the of the year‘ vinden wij. Pera & Pasha was afgelopen zaterdag ook al een beetje in de kerststemming. Daar lanceerde mr. Cey zijn boek ‘Hero en de magie van kerst’. Hij zat dan ook zaterdag klaar met pen en in kersttrui.

pera-pascha-kerstboek-15-oktober-5

Het boek bevat een voorleesverhaal rondom het redden van kerst. Alle figuren van Oma Riet tot Rudolph zijn achterin uitgewerkt in haakpatronen. Zo kom je de donkere dagen voor kerst wel door, haha!

pera-pascha-kerstboek-15-oktober-6

Al vroeg gingen wij op pad naar Pijnacker. Eigenlijk was de boeklancering vorige week, maar is het een week verplaatst door vertraging bij de drukker. Het weer was ook echt herfstig en winters te noemen door de kou en miezer regen. Uiteraard houdt ons, twee haakverslaafden, dat niet tegen.

Een half uur voordat de lancering echt begon, waren wij al aan het snuffelen tussen alle bolletjes. Ook konden we al kijken naar de projecten in het boek.

pera-pascha-kerstboek-15-oktober-4

Naast het boek was er nog meer nieuws te zien. De nieuwe garenlijn van mr. Cey stond al in de winkel. Het katoen is voor naald 2 mm en is er in tien herfsttinten. Daarnaast heeft hij nog twee knuffelsloffen ontworpen: een hond en een kerstman. Die pakketten zijn vanaf 25 oktober beschikbaar. En is er nog een ander project draaiende dat volgend jaar bekend wordt gemaakt.

pera-pascha-kerstboek-15-oktober-2

Allebei waren wij gelijk verliefd op rendier Rudolph. Niet alleen helpt hij hoofdpersonages Hero en Oma Riet om kerst te redden, maar hij zag er super schattig uit. Vooral door zijn fluffy buik en enkels en de rondingen bij zijn pootjes vonden wij enorm lief.

pera-pascha-kerstboek-15-oktober-3

Ook kregen wij bij het afrekenen nog een goodiebag. Daarin zat onder andere een digitale toerenteller, het patroon van een kaarsje, een bol dun katoen van mr. Cey, het magazine Yarn van Scheepjes en een tegoedbon voor een gratis kopje thee of koffie bij de lunchroom het ‘ommekantje‘ tegenover Pera & Pasha. Die bon hebben wij gelijk ingewisseld om deze geslaagde ochtend en middag af te sluiten met een warm kopje thee.

Heb jij de lancering helaas moeten missen? Je hebt nog een herkansing. Aankomende zaterdag (22 oktober) signeert mr. Cey zijn boek bij de Pera & Pasha-vestiging in Bergen op Zoom.

Welk patroon van mr. Cey heb jij wel eens gehaakt?

Groetjes,

haakhelden

Advertentie

3 gedachten over “Haakhelden vinden leuk: Hero en de magie van Kerst”

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s